|
Post by sirkaweed on Nov 9, 2016 18:29:15 GMT
Dne 9.11.2016 Dobrý den chtěl bych rád zažádat o post GM. Jméno : Radim Přímení: Jašek Narozen dne 19.1.1996 Věk: 20 let Pocházím z Karviné . Pracuji jako svářeč mám rád sport což asi každý o volném čase hraji metin2 baví mě to a hraji ho již 7 let. S postem GM nemám moc zkušenosti ale učím se rychle což je mám dojem dobře. Co vím o vašem serveru? Jen vím to co je na facebooku ale vše se dá zjistit jak to je na serveru. Můj čas na počítači strávený denně 3-4 hodinky podle toho jak mám šichtu většinou sem na počítači okolo 16:30 což vlastně dojedu z práce a když mám odpolední šichtu tak v 11:30 odjíždím do práce a to mohu jen být dopoledne na serveru vašem neboť se vracím domů z odpolední až okolo 24:00. co jsem hrál za metin2? metin2 přibližně jsem ho hrál tři roky. Potom tu je ekura což tam jsem hrál dva a půl roku to už je nějaký ten pátek . Quadcore sem hrál také dobu 1 rok. ¨Zahraniční metin2 : hrál jsem Shiro2 ,Celestial world, Co hraji teď ? německý server Kiyoshi2 je to spíš rychlí metin2 PvP což na zabití času je fajn po práci trošku relaxu při kávě. Kontakt na facebook : Radim Jašek Emaill: radimjasek123@seznam.cz Má povaha klidná a jen tak nic mě nerozhází což sem rád za to jaký sem a měnit bych to neměnil což je fajn. Tímto se s vámi loučím a přeji pěkný zbytek dne. Jašek Radim
|
|